Onze diensten

Uw droomtuin, oase van groen & rust

Een tuin is de ideale plaats om helemaal tot rust te komen. Wilt u een moderne, strakke tuin? Een romantische, knusse tuin? Of liever de grandeur van een klassieke tuin? Dankzij onze jarenlange ervaring maken we élk droomproject waar. Daarbij houden we steeds rekening met uw wensen, timing en budget. Heeft u nog geen ontwerp? Dan kunt u terecht bij onze vertrouwde tuinarchitect. Sinds zijn studies tuinbouw is zaakvoerder Bart Camelbeke echt gebeten door tuin en natuur. Hij volgt dan ook alle laatste ontwikkelingen op de voet. Wij informeren onze klanten graag van de recentste nieuwigheden.

U merkt het: bij Bart Camelbeke bieden we u een compleet pakket aan: advies, ontwerp, aanleg (inclusief grondwerken). Uw tuin is in goede handen!

Meer tuininspiratie nodig?
> Bekijk onze realisaties

Terrassen en opritten

Perfect afgewerkte terrassen en opritten aangelegd door ervaren vakmensen garanderen een prachtig eindresultaat. Wij kiezen resoluut voor hoogwaardige materialen en grondstoffen. Wat verkiest u? Natuursteen, keramische tegels, zandsteen, (klei)klinkers, hout, kasseien, siergrind, beton… Alles is mogelijk! Bij een eerste bezoek kijken we naar de stabiliteit van de ondergrond, oppervlakte, type van het huis… Zo kunnen wij u ter plaatse advies geven en vrijblijvend bijsturen waar nodig. Om u een idee te geven van de soorten tegels, klinkers of andere materialen geven wij u de mogelijkheid enkele referenties van ons te bezichtigen. Of u kunt een bezoek brengen in de showroom bij één van onze vaste toeleveranciers.

Meer terrassen en opritten zien?
> Bekijk onze realisaties

Siervijvers en zwemvijvers

U droomt van een vijver of zwemvijver? Wilt u een natuurlijke, moderne of liever klassieke afwerking? Alles is mogelijk! Ook verlichting en waterelementen als borrelstenen, fonteinen en watervallen. De installatie en aansluiting van het filtersysteem nemen we ook voor onze rekening.

Het polyesteren van vijvers raden we ten zeerste aan. Deze materie is enorm stevig en gaat jaren mee. Bovendien is zowat iedere vorm mogelijk, zonder naden en vouwen! Na een eerste bezoek kunnen wij u vrijblijvend een offerte opmaken.

Afsluitingen / omheiningen

U wil een omheining of afsluiting plaatsen? Wij geven u graag ons professioneel advies. Wenst u een afsluiting in beton, draad of liever een afsluiting met een warmere uitstraling en verkiest u daarom hout? De mogelijkheden qua ontwerp en materiaalkeuze zijn eindeloos.

Bij een eerste bezoek, wordt een opmeting gedaan zodat we u de offerte kunnen opmaken. Hierbij is ook de keuze van de materialen en afwerking een belangrijk punt. Wij zorgen daarom dat u vóóraf voldoende geïnformeerd wordt, vooraleer u definitief beslist.

Totaalprojecten

U wil alles rondom uw huis of bedrijf onder handen laten nemen? Wij zorgen voor een schitterend geheel waarbij elk element in harmonie staat met elkaar en met de omliggende gebouwen. We nemen de leiding in handen zodat het hele project tot in de puntjes wordt afgewerkt, volledig naar wens en binnen budget.